evde boncuk işi veren firmalar

Evde boncuk işi veren firmalar ;

Evinde kendi işini yapmak isteyen ve ev bütçesine katkıda bulunmak isteyen bayanların yardımına evde boncuk işi veren firmalar yetişmektedir. Bu firmaların verdiği işleri yaparak kendi evinizde güzel bir gelir elde edebilirsiniz.

Evde boncuk işi veren firmalar size hem gerekli olan malzemeleri göndermekte ve hem de çalışacağınız numuneleri göndermektedir. Eğer bu iş yapmayı biliyorsanız sıfır maliyetle bu işi bitirip firmaya göndererek ücretinizi alabilirsiniz. Eğer boncuk işi yapmayı bilmiyorsanız bunun için belediyelerin açtığı kurslara giderek, halk eğitim merkezlerine giderek veya İstanbul içinde olanlar için İSMEK tarafından evde boncuk işi yapmayı öğrenebilirsiniz. Oldukça zevkli ve keyifli olan bu işi yaparken aynı zamanda güzel de zaman geçirmiş olacaksınız.

Bir önceki yazımız olan evden iş başlıklı makalemizde ek iş, evden iş ve evden iş arayanlar hakkında bilgiler verilmektedir.

  1. aysen ayceman
    Nis 22nd, 2015 at 06:27 | #1

    Her türlü boncuk işinden iyi anlarım elim yatkındır

Yorum,Soru,Görüş ve Önerilerinizi Alalım ?

Küfürlü ve argo tabirler kullanmak yasaktır, yorum yaparken yaptığınız yorum'dan, evdemandalisi.com değil siz sorumlu tutulursunuz.