2014 Evde yapılacak ek işler

2014 Evde yapılacak ek işler ;

Her geçen gün artan hayat pahalılığı insanları yeni işler armaya, ek işler bulmaya itmektedir. 2014 evde yapılacak ek işler arasına da bu sene yeni giren fırsatlar vardır. Evde yapılan işler işveren için de çalışan için de kazançlı sistemlerdir. Çünkü böylece hem kendi işinizi kendi evinizde yapmış oluyorsunuz, kendinizi güvende ve huzurlu hissediyorsunuz ve de genelde evde yapılan ek işler sizin için ek bir kazanç kapısı olduğundan buradan kazandığınız parayı daha çok seviyorsunuz. İşverenlerin bu yolu tercih etmesinin ve onlar için de kazançlı olmasının sebebiyle başta istihdam için yer bulma sorunu ortadan kalkıyor, SSK gibi prim ödeme derdi olmuyor ve en önemlisi işini beğenmediği işçiye sabretmek zorunda kalmıyor. Tüm bunlar göz önüne alındığında evde yapılacak işler her iki taraf içinde avantajlı bir hale geliyor.

2014 evde yapılacak ek işler arasında öncelikle bayanlara, daha doğrusu ev hanımlarına hitap eden işler gelmektedir. Bu işlerin başında da; evde davetiye katlama işi, evde mandal işi, evde nikah şekeri yapımı, evde dolap süsü yapımı, dantel – oya, dikiş – nakış, evde mantı yapımı gibi işler gelmektedir. Evinizde yapabileceğiniz bu işler sıfır maliyetli ama getirisi güzel olan işlerdir. Sıfır maliyetlidir çünkü; bu işleri aldığınızda işi veren firma size gerekli olan tüm malzemeleri posta yolu ile göndermektedir. Ardında siz işi tamamlarsınız ve tekrar posta ile işi veren firmaya gönderirsiniz. İşi tamamladığınızda ise ödemenizi alırsınız. 2014 evde yapılacak ek işleriçin siz de araştırmanızı yaparak başlayabilirsiniz. İşi yapıp paranızı aldıktan sonra mutlaka devamını isteyeceksiniz ve alıştığınız işten daha fazla para kazanabileceksiniz. Eğer siz de evde yapılacak ek iş arıyorsanız bu işlerden biri ile başlayabilirsiniz

Bir önceki yazımız olan Evde davetiye katlama işi veren firmalar başlıklı makalemizde evde davetiye katlama, evde davetiye katlama işi ve evde davetiye katlama işi ankara hakkında bilgiler verilmektedir.

Henüz Yorum Bulunmuyor

Yorum,Soru,Görüş ve Önerilerinizi Alalım ?

Küfürlü ve argo tabirler kullanmak yasaktır, yorum yaparken yaptığınız yorum'dan, evdemandalisi.com değil siz sorumlu tutulursunuz.